Få vores nyheder på mail

Alt det Asger deler

Pressemeddelelse   •   Jul 18, 2017 07:47 CEST

Asger Lynge Jensen fra ESVAGT er med i TV2's nye 'Alt det vi deler' kampagne.

1. styrmand i ESVAGT Asger Lynge Jensen er med i TV2’s reklamebreaks.

Tv-stationen TV2 scorede en fuldtræffer, da man lancerede kampagnen ’Alt det vi deler’.

Kampagnen fokuserer på de mange ting, vi faktisk er fælles om, selv om vi måske på overfladen ser ud til at være vidt forskellige. Det er blevet et stort viralt hit.

TV2 har bygget videre på kampagnen og været rundt i landet og stillet en stribe danskere en hel masse spørgsmål – og derefter matchet dem, som de nu falder ud. En af dem er Asger Lynge Jensen, 35-årig 1. styrmand på ’Esvagt Server’, som derfor optræder i TV2's reklamebreaks nu:

”Jeg kan godt lide at kampagnen prikker til folks fordomme. Vi har mere tilfælles, end man måske tror. Det budskab kan jeg godt lide”, siger Asger Lynge Jensen.

”Jeg svarede ja til, at jeg bager, har grønne fingre og taler i søvne – og et par ting mere. Det har givet lidt opmærksomhed, og kollegerne på skibet synes nu nok, der burde falde mere kage af, når jeg nu selv bager”, siger Asger Lynge Jensen. 

Optagelserne af Asger Lynge Jensen blev lavet på 'Esvagt Beta'. 

Om ESVAGT

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), hvor kundens teknikere er indkvarteret. Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder.. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore.