Få vores nyheder på mail

Rune Østergaard er tiltrådt som Head of Commercial Wind i ESVAGT.

Pressemeddelelse   •   Sep 19, 2017 07:50 CEST

Rune Østergaard, ny Head of Commercial Wind i ESVAGT

ESVAGT har med sine unikke SOV-koncepter etableret sig som markedsleder på innovative skibsløsninger til offshore vind, og det er ESVAGT’s fortsatte vækst på offshore vind-markedet, som Rune Østergaard (43 år) skal stå i spidsen for.

Han har et indgående branchekendskab som et stærkt fundament for at løse opgaven. Rune Østergaard har erfaring både som underleverandør til vindmølleproducenter herhjemme såvel som i USA, og han har som en del af vindmølleindustrien arbejdet tæt sammen med kunderne for at løse deres behov:

”Jeg har et godt kendskab til hele værdikæden og erfaring i at se optimering og mulighed for innovative løsninger. ESVAGT er i høj grad en anerkendt partner i udvikling af kundetilpassede koncepter, og det arbejde ser jeg frem til at videreføre”, siger Rune Østergaard.

Rune Østergaard tiltræder fra en stilling som Head of Strategic Customer Management i Siemens Wind Power.

Om ESVAGT

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), hvor kundens teknikere er indkvarteret. Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore.