Få vores nyheder på mail

’Vi kan ikke ønske det bedre!’

Pressemeddelelse   •   Aug 12, 2014 14:20 CEST

Sekretariatet for Tall Ships Races havde til huse i de lokaler, ESVAGT har erhvervet af IAT.

- Vi er himmelhenrykte over at få mulighed for at være lige spot on i midten af det hele.

Sådan sagde Villy Grøn, projektleder for sekretariatet ved Tall Ships Races 2014, om de lokaler, sekretariatet og racet havde fået stillet til rådighed af ESVAGT.

For selv om ESVAGT netop var blevet færdig med at bygge nye lokaler på dokhavnen, og derudover havde erhvervet lokaler af IAT – så var hverken rederiets nye kontor eller tilstødende bygninger endnu taget i brug på det tidspunkt, hvor Tall Ships Races fandt sted.

Derfor blev logi en del af ESVAGTs sponsorat, og det var man svært glade for i sekretariatet.

- Placeringen er super central og lokalerne er særdeles velegnede. Når vi har haft dialog med naboerne her på havnen om det praktiske under Tall Ships Races, så er det altså meget nemmere lige at kunne stikke hovederne sammen på stedet end at skulle ordne det over telefonen. Det betyder meget at være her, sagde Villy Grøn.

 

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.