Få vores nyheder på mail

Aktiviteten stiger

Pressemeddelelse   •   Jun 27, 2017 08:10 CEST

’Esvagt Don’ skal levere ERRV og førstelinje oliespildsberedskab for Providence i irsk sektor.

Nordsøens sæsonprægede peak i offshoreindustrien har indfundet sig, og den stigende aktivitet kan mærkes i ESVAGT.

Særligt i engelsk sektor er der travlt, og ESVAGT har indgået nye kontrakter til UK sektor.

’Esvagt Champion’ skal levere standby service ved boreriggen TO Spitsbergen for en brøndboring for Statoil UK.

’Esvagt Celina’ er begyndt i job ved West Phoenix for Nexen vest for Shetlandsøerne. Opgaven lyder på support og standby duties frem til ca. november.

’Esvagt Capella’ er ligeledes hyret ind for Nexen til support og standby for Maersk Gallant i UK Central North Sea. Job begynder ultimo juni og forventet at vare fire-fem måneder.

Apache har forlænget kontrakten med ’Esvagt Cassiopeia’ på Beryl Feltet i UK sektor. Opgaven er primært support af WilPhoenix. Kontrakten er forlænget frem til februar 2018 med yderligere tre måneders option.

’Esvagt Don’ skal levere ERRV og førstelinje oliespildsberedskab i irsk sektor for Providence. Boreprogram med IceStenaMax forventes at løbe fra 1. juli til 1. september.

Om ESVAGT

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), hvor kundens teknikere er indkvarteret. Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder.. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore.