Få vores nyheder på mail

"At gøre en forskel – hver dag!"

Pressemeddelelse   •   Mar 09, 2018 11:52 CET

Kristian Ole Jakobsen, CEO, ESVAGT

I februar 2015 reddede vi en 40-årig skotsk familiefar op af Barentshavet i det nordligste Norge - midt om natten.

Det brev, hans kone og børn efterfølgende skrev til skibet og ESVAGT, er noget af det fineste, jeg har oplevet i mit arbejdsliv. Det er så gribende en historie, at jeg stadig får kuldegysninger, hver gang jeg fortæller om denne fantastiske redningssituation.

Det er derfor, jeg arbejder i ESVAGT! For at gøre en forskel og være med til at sikre, at det er sikkert og trygt at arbejde på søen. Som ’Esvagt Connector’, ’Esvagt Aurora’ og senest ’Esvagt Cornelia’ har bidraget så formidabelt til de senere år, og mange andre ESVAGT-skibe og besætninger har gjort før dem siden 1981.

Det er et flot erhverv at redde liv og gøre arbejdet på søen sikkert. Vi har endda føjet nye kompetencer til, så vi nu også er en vigtig partner i den grønne energiomstilling.

Der er med andre ord rigtig meget, vi kan være stolte af ved at være en del af ESVAGT.

Vi kan noget særligt som virksomhed, og hver eneste af os er en del af noget særligt som medarbejdere. I mange virksomheder taler man om, at medarbejderne er den vigtigste resurse. Hos os er der absolut ingen tvivl om, at det forholder sig sådan. Vi er alle specielt udvalgt til det, vi kan og gør – vi er her af en årsag – at gøre en forskel når det virkelig gælder.

Vores kompetencer er integreret i det produkt, vi leverer. Vores flåde består af skibe på tværs af klasser, størrelser og typer. Men der er kun én ESVAGT Standard - vi er dygtige søfolk, og vi er dygtige fagfolk!

Vi er også hinandens gode kolleger og bidrager alle til et arbejdsmiljø, der gør ESVAGT til et godt sted at være og en arbejdsplads, hvor vi trives. Det er ingen selvfølge, men noget, man aktivt vælger at bidrage til hver især. Jeg er glad for at være et sted, hvor det er en del af kulturen og ånden, at vi passer på hinanden og sikrer, at alle kommer sikkert hjem igen efter arbejde.

Sådan oplever jeg MIT ESVAGT.

”Jeg håber, I er rigtig mange, der er enige – sådan fortsætter vi med at fastholde og udvikle VORES ESVAGT”.

Om ESVAGT

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), hvor kundens teknikere er indkvarteret. Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore.