Få vores nyheder på mail

Bestikkelsesregler indarbejdet i ESVAGT

Pressemeddelelse   •   Apr 04, 2017 08:53 CEST

Alle officerer på ESVAGTs skibe og alle medarbejdere onshore har gennemført et e-læringskursus som et led i implementeringen af den nye antikorruptionsprocedure.

ESVAGT har indarbejdet en ny antikorruptions-procedure til efterlevelse af UK Bribery Act.

- Det er helt ukompliceret for os at leve op til de retningslinjer og anvisninger, der er i UK Bribery Act. De ligger meget fint i tråd med den måde, vi altid har gebærdet os, siger Head of Commercial i ESVAGT, Ib Hansen:

- Vi er tiltrådt for at signalere til vores kunder og samarbejdspartnere, at vi følger reglerne. Rent praktisk betyder det, at vi skal indberette, hvis vi er værter for en kundemiddag eller selv bliver inviteret til en middag eller andet arrangement, ligesom vi skal indberette, hvis vi modtager eller giver gaver over en vis værdi, siger Ib Hansen:

- Der er en klar signalværdi i at vise, at vi holder vores sti ren. Vi ønsker at kæmpe på lige og fair markedsvilkår, og det er dette skridt et udtryk for, siger han.

Om ESVAGT

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore.