Få vores nyheder på mail

De årlige olympiske lege på ”Esvagt Connector”

Pressemeddelelse   •   Apr 27, 2014 08:33 CEST

Klassiske discipliner som ”slå søm i” og ”pind i flaske” afgjort i fortættet stemning.

Det olympiske motto om ”hurtigere, højere, stærkere” er blot light-udgaven af den rigtig hårde dyst: Den tilføjer nemlig ”og til søs” for at sikre, at konkurrencerne også bliver lidt udfordrende.

”Esvagt Connector” lagde dæk til, da der blev dystet i discipliner som bowling, straffespark, pind-i-flaske og slå-søm-i.

Afslutningsceremonien var Sotji værdig - grill-hygge søndag aften, hvor også de tre vindere blev kåret. Lars Nymand blev samlet vinder foran Morten Ærendal og Mogens Jeppesen. Medaljer og præmier blev overrakt.

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.