Få vores nyheder på mail

Elektronisk uddannelsesbog gør en forskel

Pressemeddelelse   •   Mar 01, 2018 08:48 CET

Nyansatte kommer på et 11-dages introkursus i Esbjerg inden første udmønstring.

De nye kolleger, som påbegyndte deres uddannelse som ubefarne i ESVAGT i 2017, har efter nytår fået nemmere ved at holde styr på deres uddannelseshåndbog, end holdene før dem havde. 

Uddannelses- og Forskningsministeriet, søfartsskolerne og søfartsstyrelsen har nemlig givet ESVAGT lov til at transformere den kendte røde uddannelsesbog til en elektronisk version, som kan tilgås online – og det er et klart fremskridt, siger Tina Halkjær Nielsen, Recruitment & Training Manager i ESVAGT:

”Det er et naturligt skridt i en verden, som bare bliver mere og mere digital. Og det betyder meget for de ubefarne. De er vant til at være digitale, og de får nemmere det overblik, de søger, når bogen er elektronisk”, siger hun.

De nye krav om 6 måneders dokumenteret brovagt, som den nye bekendtgørelse fra sommeren 2017 bringer med sig, kan ESVAGTs ubefarne derved let få registreret og dokumenteret. Samlet set så gør dette, at vejen til navigationsskolen er blevet lettere end før.

ESVAGT uddanner flere end noget andet dansk rederi og har gennem flere år selv benyttet en elektronisk uddannelsesbog til at sikre en god træning og oplæring af alle deres medarbejdere. 

Om ESVAGT

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), hvor kundens teknikere er indkvarteret. Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore.