Få vores nyheder på mail

Engagement Survey viser fortsat fremgang

Pressemeddelelse   •   Feb 20, 2015 09:27 CET

Arbejdspladsen ESVAGT har tilfredse medarbejdere.

Forudsætningen for succes for ESVAGT er en medarbejderskare, som er glade for og dedikerede til det daglige arbejde. Derfor er årets medarbejdertilfredshedsanalyse – den såkaldte Engagement Survey – godt nyt for rederiet, siger Nick Ørskov, Head of People & HR i ESVAGT:

- Vi opnåede meget høje og flotte resultater inden for de tre overordnede kategorier, der beskriver trivsel, det daglige samarbejde og efterlevelsen af rederiets værdier i det daglige, siger han.

Engagement-raten

Engagement-raten blev i år på 84 pct. (mod 82 pct. i 2013). Engagement-raten udtrykker, hvor mange, der giver udtryk for, at de trives godt.

Manager Effectiveness Index

Manager Effectiveness Index udtrykker, hvordan man opfatter samarbejdet og forholdet til den daglige leder. Den forblev uændret i forhold til 2013 på 87 pct.

Value Index

Value Index som indikerer rederiet evne til at efterleve egne grundlæggende kerneværdier, steg også en smule: 88 pct. mod 87 pct. i 2013.

- Vi har udviklet os positivt på samtlige parametre igennem de seneste fem år, hvor vi har gennemført undersøgelsen. Det er positivt, at vi hvert år kan forbedre os en lille smule, siger Nick Ørskov.

FAKTA

På baggrund af årets analyse vil rederiet i det kommende år fokusere på følgende overordnede punkter:

  • Bedre forhold under ophold på skifteskib samt fuld fokus på at få bygget et nyt skifteskib
  • Intern lederuddannelse for vore officerer
  • Opgradering af IT om bord på skibene
  • Løbende forbedring af kommunikationen; både skibene imellem samt mellem skibe og land

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.