Få vores nyheder på mail

Erhvervspris til ESVAGT

Pressemeddelelse   •   Mar 22, 2013 12:07 CET

ESVAGT var en populær vinder af Esbjerg Erhvervsudviklings Erhvervspris. Foto: Tue Sørensen​

Esbjerg Erhvervsudviklings erhvervspris blev tildelt rederiet for flotte resultater gennem mange år.

- En anerkendelse og et skulderklap til os alle.

Sådan siger adm. direktør Søren Nørgaard Thomsen om Esbjerg Erhvervsudviklings Erhvervspris 2012, som ESVAGT blev tildelt i forbindelse med foreningens nytårskur.

- Prisen er en rigtig stor hæder. Vi er i en del af landet, hvor der sker noget og skabes vækst, og hvert år er der til prisen mange kandidater at vælge mellem. Det er et svært felt at vinde i, siger Søren Nørgaard Thomsen.

Den pointe understreges af, at der blandt de ti største vækst-skabere i Esbjerg Kommune blev skabt omkring 1.200 nye arbejdspladser i løbet af 2012.

- Vi er stolte af prisen, og jeg er glad for at kunne sige, at flere siden har givet udtryk for, at det var på tide, ESVAGT fik den. Der er mange års flot vækst og gode resultater, der ligger bag valget af os, siger Søren Nørgaard Thomsen.

”ESVAGT har modtaget mange hædersbevisninger for dygtigt udført arbejde med at redde menneskeliv og for at sikre miljøet. I er en velrenommeret virksomhed, som med engagerede besætninger og medarbejdere i øvrigt sætter kvalitet og sikkerhed meget højt. I god kombination med et sundt købmandskab er det uden tvivl grundstenen for jeres succes.”

John Lesbo, formand for Esbjerg Erhvervsudvikling, i talen til ESVAGT.

FAKTA

ESVAGT modtog en vase med inskription samt en kontant præmie på 10.000 kroner. Præmien har rederiet doneret til Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg.

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.