Få vores nyheder på mail

Esbjerg – og ESVAGT – på vægten

Pressemeddelelse   •   Mar 17, 2014 08:44 CET

Konkurrencen ”Esbjerg på vægten” har to deltagende hold fra rederiet.

”Runners Choice” og ”Spar Nord” i Esbjerg arrangerede også i år konkurrencen ”Esbjerg på vægten”, hvor Esbjergenserne gennem 8 uger fik hjælp til en sundere og lettere livsstil.

735 deltagere fordelt på 147 hold à 5 personer var tilmeldt, og blandt dem var to ESVAGT-hold med i alt 10 deltagere.

Ved den første indvejning, som foregik på Tobakken i Esbjerg den 9. januar, fik holdet udleveret vægt til ugentlige vejninger. Hver fredag har der været ”fælles vejning” samt indrapportering – og konkurrencen om vægttab har været hård.

Ved konkurrencens afslutning den 6. marts fik de to hold fra ESVAGT flotte placeringer i feltet som henholdsvis nr. 126 og nr. 52 af de 147 deltagende hold.

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.