Få vores nyheder på mail

ESVAGT åbner kontor i København

Pressemeddelelse   •   Maj 09, 2017 07:57 CEST

ESVAGT har lejet kontorfaciliteter hos Danmarks Rederiforening

Rekruttering og international ejerkreds bag beslutning om at etablere et ESVAGT-kontor i København.

ESVAGT har valgt at etablere et kontor med en håndfuld arbejdsstationer i tilknytning til Danmarks Rederiforening på Amaliegade i København.

Baggrunden er en kombination af rekrutteringshensyn og en international ejerkreds, siger CEO Søren Nørgaard Thomsen:

”Vi er vokset markant gennem de senere år og har samtidig skiftet ejerkreds. Hvor vi tidligere havde mulighed for at trække på ydelser og kompetencer hos vores ejere i A. P. Møller Maersk koncernen, har vi i dag brug for at have flere af de kompetencer i eget hus. Her har det vist sig, at vi nok kan finde det optimale match til opgaven, men at det i nogle tilfælde kan være svært at rekruttere den rette person til vores hovedkvarter i Esbjerg”, siger Søren Nørgaard Thomsen:

”Samtidig giver et kontor i København rent logistisk en enklere adgang til virksomheden for vores internationale ejere, ligesom kontoret vil være en naturlig base for dialog med samarbejdspartnere og kunder i hovedstadsområdet”, siger Søren Nørgaard Thomsen.

Adresse på kontoret i København:

ESVAGT
Amaliegade 33, opgang B, stuen
1256 København K

Om ESVAGT

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore.