Få vores nyheder på mail

’Esvagt Charlie’: 25 år uden fraværsskader!

Pressemeddelelse   •   Mar 02, 2017 13:47 CET

Tillykke til ’Esvagt Charlie’, som den 2. marts 2017 kan fejre 25 år uden fraværsskader.

Det er en flot præstation, som kræver stort engagement og konstant fokus på at arbejde sikkert - hver dag året rundt. Som serviceskib i Nordsøen udfører I jeres opgaver med grundighed og akkuratesse. Det er et godt og nødvendigt udgangspunkt for en god præstation.

I har altid været gode rollemodeller for godt og sikkert sømandskab, og I har sørget for at introducere nye kolleger til ”ESVAGT Standard”, hvor Safety er det vigtigste fokusområde.

Fortsæt det gode arbejde. And do it safely – or not at all!

Om ESVAGT

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.