Få vores nyheder på mail

'Esvagt Corona' forlænget på Yme-feltet

Pressemeddelelse   •   Aug 20, 2018 11:45 CEST

'Esvagt Corona' har fået forlænget kontrakt.

Det vil fortsat være ESVAGT, som skal levere afviserskib og stand-by beredskab til Yme-feltet i norsk sektor.

Repsol Norge har valgt at forlænge kontrakten med 'Esvagt Corona' frem til udgangen af august 2019. Til den tid vil 'Esvagt Corona' have betjent Yme-feltet i fem år.

"Forlængelser er udtryk for, at vi leverer den kvalitet, kunden forventer. Det glæder os, at Yme-feltet også fremover skal producere, og det glæder os, at vi igen bliver betroet ansvaret som partner", siger Ib Hansen, Head of Commercial hos ESVAGT. 

Om ESVAGT

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs og servicerer både olie & gas samt offshore vindindustrien. 

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Vi servicerer havvindmølleparker med en flåde af dedikerede Service Operations Vessels (SOV), et koncept som ESVAGT var de første til at introducere i 2010. Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore.