Få vores nyheder på mail

ESVAGT deler HSEQ-funktionen i to

Pressemeddelelse   •   Maj 03, 2018 12:05 CEST

ESVAGT har udnævnt Lise Bjerning Terp som ny Head of QA & Management Secretariat og Asger Stürtzel Sørensen som ny Head of HSE.

Med en ny organisation vil ESVAGT styrke både sit HSE-fokus og den løbende optimering af de interne processer i serviceleverancerne.

Det er ambitionen om at øge fokus på både sikkerhed og kvalitet, som nu får ESVAGT til at opdele det vigtige HSEQ-område i to.

HSE (Health, Safety and Environment) og QA (Quality Assurance) er kernekompetencer i ESVAGT, og begge områder kræver fuldt fokus, siger CEO Kristian Ole Jakobsen:

"Vi ønsker yderligere at styrke begge indsatsområder ved at dedikere de rette kompetencer. Begge områder er signifikant centrale for det, vi står for og den kvalitet, vi leverer til vore kunder", siger han.

Den 35-årige Asger S. Sørensen bliver ny Head of HSE. Han har været i ESVAGT siden 2010 både på søen som navigatør og i Ship Management – Operation som Fleet Manager.

"HSE er dybt integreret i ESVAGT. Det er både afsættet for vores operation og den service, vi leverer. HSE-arbejdet sker i et tæt samspil mellem skibene, operationen og den tekniske afdeling – og jeg glæder mig til at være med til fortsat at skabe rammerne om en sikker arbejdsplads for os alle", siger Asger S. Sørensen.

Leder af ESVAGT's Management Secretariat Lise Bjerning Terp (50 år) får som ny Head of QA and Management Secretariat også ansvaret for QA-funktionen.

"ESVAGT er i høj grad en virksomhed med tradition for at opbygge kompetencer, optimere processer og udstyr og dele viden og erfaringer – ikke mindst på tværs af flåden. Vi går nu i gang med en systematisk dokumentation af processerne, så vi er godt rustet til yderligere vækst. Det ser jeg frem til at bidrage til", siger Lise Bjerning Terp.

Lise Bjerning Terp har været i ESVAGT siden 2014 og har tidligere arbejdet som HSEQ chef hos HYTOR og Business Process Manager hos Semco Maritime.

Om ESVAGT

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs og servicerer både olie & gas samt offshore vindindustrien. 

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Vi servicerer havvindmølleparker med en flåde af dedikerede Service Operations Vessels (SOV), et koncept som ESVAGT var de første til at introducere i 2010. Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore.