Få vores nyheder på mail

ESVAGT donerer julegaver til hospitalsklovne

Pressemeddelelse   •   Feb 18, 2015 10:20 CET

Jan Heimbürger, Fleet Personel Officer (tv) og skibsassistent Lars Christensen, kunne overrække hospitalsklovnene Fiola (tv) og Sally 52.500 kroner i skibshospitalet på ’Esvagt Cobra’. Beløbet er samlet ind blandt ESVAGTs personale.

105 søfolk og kontoransatte i ESVAGT valgte at sætte kryds ved ’Danske Hospitalsklovne’, da de i år kunne bestille julegaver fra rederiet. 52.500 kroner overrakt til klovnene Fiola og Sally.

- Det var nemt, enkelt og ligetil – og så gik det til et rigtig godt formål.

Sådan siger skibsassistent i ESVAGT, Lars Christensen, om det kryds, han satte ud for Danske Hospitalsklovne’, da han i år kunne vælge sig en julegave fra rederiet.

Det var der 104 andre kolleger, der også gjorde, og derved kunne klovnene Fiola og Sally modtage en check på 52.500 kroner. Checken blev passende overrakt ved et besøg i skibshospitalet på ’Esvagt Cobra’.

Støtten bidrager til, at hospitalsklovn Fiola og klovnelærling Sally kan besøge børnene i Esbjerg tre gange ugentligt.

- Det betyder meget for en organisation som vores, når en virksomhed og dens medarbejdere vælger at donere et større beløb til vores arbejde. ESVAGTs donation er med til at sikre, at vi fortsat kan besøge indlagte børn i Esbjerg, siger Kenneth Øhrberg, direktør i Danske Hospitalsklovne.

Fakta

Danske Hospitalsklovne har som almennyttig og velgørende forening til formål at sprede glæde blandt syge og udsatte børn i Danmark. Foreningen har 26 uddannede hospitalsklovne og 6 hospitalsklovnelærlinge tilknyttet.

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.