Få vores nyheder på mail

ESVAGT er gennemsyret af ansvarlighed

Pressemeddelelse   •   Apr 11, 2019 09:00 CEST

"Det er en ren styrke, at vi i ESVAGT ikke arbejder i siloer og ikke alene forholder os til vores egen lille taburet", siger Peter Strandgaard, Head of Legal i ESVAGT.

Mine første 100 dage – Peter Strandgaard, Head of Legal

“Mine første 100 dage i ESVAGT har været særdeles lærerige og spændende. Der er en stor spændvidde i mit juridiske arbejde; fra noget HR, IT-kontrakter, skibs- og charterkontrakter og forsikring til diverse juridiske elementer i forretningsmæssige beslutninger – blandt andet på bestyrelsesniveau. Spændet er en stor kvalitet i jobbet. Jeg glæder mig over at være med i processen fra idé til eksekvering, og rejsen gennem hele værdikæden for ESVAGT er meget interessant. Det har lært mig rigtig meget”.

“Jeg kan godt lide at være involveret i forretningsbeslutningerne, og jeg synes også, at jeg er blevet taget godt imod. Det er en ren styrke, at vi i ESVAGT ikke arbejder i siloer og ikke alene forholder os til vores egen lille taburet. Jura kan være noget teoretisk, så kunsten for mig er at tilføre kommerciel værdi til forretningen og i en operationel hverdag med baggrund i juraen. Enhver forretningsmæssig mulighed har jo en indbygget risiko. Det er ikke et teoretisk job, men et meget kommercielt og operationelt job. Jeg kan ikke bare anvise, hvad juraen siger og så sidde i elfenbenstårnet og se på! Jeg skal anvise en kommerciel, gennemførlig løsning tilpasset juraen, så vi ikke eksponeres uforholdsmæssigt rent legalt. Jeg forsøger at komme med anvendelige, praktiske løsninger, så den indbyggede risiko klarlægges og afstemmes, når vi har en forretningsmæssig mulighed”.

"Det er en stor kvalitet i ESVAGT, at vi er handlingsmindede og agile i beslutninger og i alt, vi gør. Samtidig er der bund i det, vi laver. Det skal være kvalitet, og det er noget, alle internt deler. ESVAGT er gennemsyret af ansvarlighed. Der er sammenhæng mellem det, vi siger, og det vi gør”.

Om ESVAGT

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs og servicerer både olie & gas samt offshore vindindustrien. 

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Vi servicerer havvindmølleparker med en flåde af dedikerede Service Operations Vessels (SOV), et koncept som ESVAGT var de første til at introducere i 2010. Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore.