Få vores nyheder på mail

ESVAGT er nu tredjestørst i UK (Central North Sea)

Pressemeddelelse   •   Okt 16, 2017 10:28 CEST

ESVAGT har nu 14 skibe på kontrakt i den britiske del af Nordsøen.

En målrettet indsats har etableret ESVAGT stærkt i den britiske del af Nordsøen, hvor rederiet i dag har 14 skibe på kontrakt.

Næsten hvert tredje skib i ESVAGT’s flåde er i dag engageret i den britiske del af Nordsøen.

Senest har ESVAGT sikret ’Esvagt Cobra’ kontrakt med Petrofac Facilities Management Limited på Kittiwake-feltet i UK sektor; fra midten af oktober og to år frem med option på yderligere et år. En langtidskontrakt i det vigtige produktionssegment.

”Det er en målrettet indsats for at opbygge ESVAGT’s tilstedeværelse på det britiske marked, som nu har båret frugt og understøtter vores overordnede strategi om at tage markedsandele i UK”, siger Søren Karas, Chief Commercial Officer hos ESVAGT.

UK er verdens største standby-marked og strategisk vigtigt for ESVAGT. Indsatsen for at øge markedsandele har betydet, at ESVAGT er gået fra en meget beskeden tilstedeværelse til at have 14 skibe i UK, et ESVAGT-kontor på havnen i Aberdeen og mod på fortsat vækst:

”Den britiske del af Nordsøen er særdeles aktiv med mange stærke aktører og en knivskarp konkurrence. Vi har vundet markedsandele ved at fokusere på de kompetencer, der gør ESVAGT til noget særligt: Vores kompromisløse tilgang til sikkerhed, vores høje kvalitet og innovative tilgang. Og det er det, der fortsat vil drive vores vækst i UK”, siger Chartering Manager Jens Bagger.

Med 14 skibe er ESVAGT den 3. største selvstændige operatør på det britiske marked (CNS). 

Om ESVAGT

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), hvor kundens teknikere er indkvarteret. Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore.