Få vores nyheder på mail

ESVAGT er rykket i nyt domicil

Pressemeddelelse   •   Okt 05, 2014 12:22 CEST

ESVAGT har taget sin nye kontorbygning ved Dokhavnen i brug.

ESVAGT flyttede i weekenden den 16.-17. august ind i sit nye domicil på Dokvej 4, efter at det tidligere sømandshjem på Adgangsvejen efterhånden var blevet for trangt.

Det er de senere års kraftige ekspansion i rederiet, som har givet pladsmangel. Med de nye rammer får rederiet knap 2.000 kvadratmeter og plads til cirka 70 medarbejdere.

- Ingeniører og håndværkere skal have stor ros – vi holdt tidsplanen og kunne pakke Adgangsvejen ned fredag og pakke ud på Dokhavnen mandag, siger Bjarne Poulsen, Chief Financiel Officer i ESVAGT.

Plads til vækst

Udover det nye domicil har ESVAGT købt IAT’s base og pakhus ved Dokhavnen. Det skal nu renoveres, så virksomhedens nye hovedsæde fremtræder som tre bygninger i ens arkitektur – kontor, lager og værksted – på i alt godt 4.000 kvadratmeter.

- Vi har ønsket at samle aktiviteterne på én adresse og skabe plads til den vækst, vi har og forventer at få. Det har også været et stort ønske, at vi kommer helt tæt på vandet, så vores skifteskibe kan ligge til ved vores landbaserede faciliteter, siger Bjarne Poulsen.

I alt har ESVAGT lejet 18.500 kvadratmeter grund af havnen samt førsteretten til kajkanten i indre del af Vestre Dokkaj.

 

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.