Få vores nyheder på mail

ESVAGT etablerer sig yderligere i produktionsmarkedet i UK

Pressemeddelelse   •   Okt 12, 2017 09:26 CEST

'Esvagt Cobra' skal fra midten af oktober servicere Kittiwake-feltet i UK.

Ny aftale med Petrofac styrker ESVAGT’s tilstedeværelse i det stærkt konkurrenceprægede UK produktionsmarked.

Fra midt oktober 2017 er ’Esvagt Cobra’ chartret ind til Petrofac Facilities Management Limited på Kittiwake-feltet i UK sektor.

Kontrakten, som løber to år med option på yderligere et år, styrker ESVAGT’s tilstedeværelse i produktionsmarkedet i UK, siger Jens Bagger, Chartering Manager:

”Vi er godt repræsenteret på exploration i UK, men har gennem længere tid ønsket at udvide vores engagement i produktionsmarkedet. ESVAGT har gennem flere år opbygget en stærk relation til Petrofac’s explorations afdeling, og vi er glade for, at det samarbejde nu kan udbygges til også at omfatte produktionsmarkedet”, siger Jens Bagger.

’Esvagt Cobra’ skal assistere Petrofac med standby duties på Kittiwake produktionsinstallationen.

”Det er positivt, at vi også i et udfordret marked kan sikre en periodekontrakt. Det viser, at der står respekt om det, vi kan, og at vi tilfører værdi. ESVAGT har aldrig forladt et site på grund af vejrlig, og ESVAGT er ensbetydende med et større vindue at arbejde i. Det er af stor betydning for kunden”, siger Jens Bagger.

Fakta

Kittiwake-feltet ligger circa har 240 km nordøst for Aberdeen. Feltet har været i produktion siden 1990. EnQuest Heather Ltd. og Dana Petroleum Ltd. har delt ejerskab på feltet. 

Om ESVAGT

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), hvor kundens teknikere er indkvarteret. Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore.