Få vores nyheder på mail

ESVAGT forårsseminar: Sikkerhed, netværk, kokkeinspiration og stand-up

Pressemeddelelse   •   Sep 26, 2014 15:08 CEST

Kokken Nikolaj Kirk delte opskrifter og inspiration ud, da ESVAGT havde seminar for assistenter og kokke.

Der var både et fagligt indhold og et socialt indhold, da ESVAGT gennemførte seminarer for knap 200 skibsassistenter og kokke over forsommeren.

For begge dele – både den stærke faglighed og et godt kollegaskab – er afgørende for ESVAGTs virke, siger Nick Ørskov, Head of People & HR i ESVAGT:

- Der er dels en briefing og opdatering, som gør, at vi er tættere på tværs af sø og land - men også en vigtig social dimension i samværet. Målet med seminarerne er derfor både at sikre, at vi holder os dygtige og skarpe og samtidig knytter stærke bånd til hinanden, siger han:

- Vi arbejder konstant på at styrke og opgradere vores faglige kompetencer. Der, hvor vi kan gøre en forskel, er, når vi ikke bare er fagligt knivskarpe, men også har den ånd og fællesskabsfølelse, som giver det sidste. Det kan vi kun få, når vi kender hinanden og vil hinanden. Derfor er det relations-skabende og sociale også meget højt prioriteret, siger han.

På forårets seminarer var der blandt andet omfattede interne briefinger og oplæg fra Ship Management, Service, HSEQ og Chartering. Hertil kom eksterne oplæg med læringspotentiale om menneskelige fejl og kommunikation og identifikation og risiko. Sidste punkt på programmet var et oplæg bestående af lige dele stand-up og kogekunst ved kokken Nikolaj Kirk.

En fælles middag afsluttede en god aften – nogle kom dog først i seng ud på natten...

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.