Få vores nyheder på mail

ESVAGT Hjælper Beboelsesenhed på Plads i Nordsøen

Pressemeddelelse   •   Jun 11, 2015 10:40 CEST

'Esvagt Connector' slæber beboelsesmodulet.

ESVAGT har med sit SOV-koncept udviklet en helt ny måde at servicere havmølleparker på, men det forhindrer ikke rederiet i at yde et bidrag til havmølleparker, der drives på mere traditionel vis.

Parkerne ’Gode Wind 01’ og ’Gode Wind 02’, som DONG Energy er ved at bygge i tysk sektor, er havmølleparker med en fast beboelsesenheden, og den er ESVAGT netop nu ved at hjælpe på plads.

Heerema Marine Contractors (HMC) har hyret ’Esvagt Connector’ og ’Esvagt Don’ ind til at trække flydeprammen med både beboelsesenhed og den jacket, enheden skal fastgøres på, fra havnen i Vlissingen i Holland til havmølleparken i den tyske del af Nordsøen.

Opgaven gik i gang onsdag den 10. juni og ventes afsluttet den 20. juni 2015.

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.