Få vores nyheder på mail

ESVAGT og EnQuest indgår flerårige kontrakter på standby-beredskab

Pressemeddelelse   •   Dec 17, 2019 09:00 CET

'Esvagt Capri' er et af de fire skibe, der er tilknyttet en kontrakt med EnQuest i UK sektor.

ESVAGT UK Ltd har sikret en betydelig ny kontrakt med EnQuest Heather Ltd om levering af beredskab (ERRV Services) på flere felter i UK sektor.

ESVAGT skal levere fire skibe til fortsat at understøtte EnQuest Heather Ltd's operationer på Kraken og Kittiwake, og fra december 2019 af, også levere ERRV support på Magnus og EnQuest Producer.

”Kontrakterne er en vigtig milepæl for ESVAGT og vores ambitioner om at udbygge vores langsigtede engagement i den britiske offshore produktion”, siger ESVAGTs Head of Chartering, Jens Bagger:

”Vi er glade for, at EnQuest Heather Ltd valgte ESVAGT UK Ltd som ERRV-udbyder. Når denne kontrakt er implementeret, vil ESVAGT have fire skibe på lange kontrakter med EnQuest ”, siger han.

Det bliver ESVAGTs pålidelige og brændstofeffektive C-type-skibe, som vil levere standby-service på de fire kontrakter.

ESVAGT UK Ltd er et 100% ejet datterselskab af ESVAGT A/S.

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs og servicerer både olie & gas samt offshore vindindustrien. 

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Vi servicerer havvindmølleparker med en flåde af dedikerede Service Operations Vessels (SOV), et koncept som ESVAGT var de første til at introducere i 2010. Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 offshore skibe, og rederiet har cirka 1000 medarbejdere on- og offshore.