Få vores nyheder på mail

ESVAGT optimerer drift

Pressemeddelelse   •   Jan 29, 2016 13:40 CET

Prisudviklingen på offshore-markederne kræver øget omkostningsfokus. Operation ’Fit for Fight’ skal sikre, at ESVAGT fortsat er en trimmet organisation.

Det seneste års entydige prisudvikling på olie og gas har betydet en ny-orientering for mange af offshore-branchens aktører.

Også for ESVAGT, som derfor har iværksat Operation ’Fit for Fight’; et program til optimering af omkostninger i rederiet.

- Aktuelt har markedet et pris- og omkostningsfokus, som vi på alle måder er nødt til at forholde os til, siger Kristian Ole Jakobsen, Chief Operating Officer i ESVAGT:

- Vi vil fastholde ESVAGT Standard og levere det unikke kvalitetsprodukt, vores kunder forventer af os – det rokkes der ikke ved. Ambitionen er at optimere ESVAGT de steder, der gør det muligt at fastholde kvaliteten og samtidig matche markedspriserne, siger han.

Operation ’Fit for Fight’ skal bidrage hertil ved at høste de gode ideer og forslag til besparelser, som findes på de enkelte skibe og afdelinger i rederiet. Medarbejderne byder ind med et idekatalog af forslag, der kan give besparelser ud fra en række retningslinjer:

- Forslag må ikke påvirke sikkerhed for personer eller skibe i negativ retning, og forslag må ikke kollidere med vores forpligtigelser i kontrakterne med kunderne. Desuden skal forslag, som indvirker på ESVAGT Standard, beskrives detaljeret for at komme i betragtning, siger Kristian Ole Jakobsen.

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.