Få vores nyheder på mail

ESVAGT styrker indsatsen i UK

Pressemeddelelse   •   Maj 24, 2017 08:14 CEST

Claus T. Sørensen er tiltrådt i ESVAGT som Managing Director for UK ved rederiets kontor i Aberdeen.

Claus T. Sørensen skal være spydspids for ESVAGTs indsats på det britiske marked fra kontoret i Aberdeen.

For at udbygge og styrke udviklingen af ESVAGT på det vigtige britiske marked er Claus T. Sørensen (51 år) tiltrådt som Managing Director for UK ved rederiets kontor i Aberdeen.

”ESVAGT har de senere år bevæget sig fra at være en ledende skandinavisk aktør mod at være en stor aktør i hele Nordsøen. De ambitioner kræver en stærk tilstedeværelse tæt på kunderne i UK, som er det største marked i Nordsøen. Derfor har vi ansat en stærk og erfaren leder, der i samspil med vores chartering afdeling i Esbjerg kan stå i spidsen for den indsats”, siger Søren Karas, Chief Commercial Officer i ESVAGT.

ESVAGT har allerede stigende aktiviteter på både offshore olie/gas og offshore vindmarkederne i britisk sektor. Det skal følges op og udvikles yderligere:

”Det britiske marked er meget vigtigt for os, og vi har klare ambitioner om vækst. Vi mener, vi har noget at byde på. Vi har stærke løsninger på sikkerhed og support; vi har over 35 års erfaring, som de færreste kan matche, og vi er markedsleder på flere områder. Det giver os og vores kunder muligheder på det britiske marked, som vi nu går dedikeret efter at løfte”, siger Søren Karas.

Claus T. Sørensen har 25 års erfaring fra offshoreindustrien; primært ved A.P. Møller Mærsk, hvor han senest var Chief Operation Officer i Maersk Supply. Han afløser Nigel K. Taylor på posten. 

Om ESVAGT

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), hvor kundens teknikere er indkvarteret. Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder.. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore.