Få vores nyheder på mail

ESVAGT UK udnævner Ian Taylor som UK Regional Director

Pressemeddelelse   •   Sep 21, 2018 08:00 CEST

Ian Taylor har kendt til ESVAGT det seneste årti og har oplevet ESVAGT fra et kundeperspektiv

Med sig har Ian Taylor, 46, mange års skibserfaring samt et betydeligt kendskab til ESVAGT’s britiske kontor på Dock Gate House i hjertet af Aberdeens havneområde.

Som Chartered Shipbroker har Ian Taylor håndteret kontrakter med ESVAGT for North Sea Charterers det seneste årti og har hermed oplevet ESVAGT fra et kundeperspektiv:

”Som leverandør har ESVAGT altid skilt sig ud fra mængden: en meget professionel arbejdsgang, efterspurgte specifikationer på skibene og på redningsbådene, samt enestående og talentfulde besætningsmedlemmer”.

”Et meget innovativt synspunkt samt en stor forståelse for kunders behov gjorde ofte ESVAGT til mine kunders første valg”, tilføjer han.

Efter at have ’solgt’ ESVAGT til kunder i mange år var springet ombord helt naturligt og en nem beslutning:

”Det er en virksomhed, jeg har kendt til i mange år. ESVAGT har en væsentlig tilstedeværelse i det britiske marked og er kendt for at være en partner og leverandør af høj kvalitet. Det er et kvalitetsbrand”, siger Ian Taylor.

Søren Karas, CCO i ESVAGT, glæder sig over udnævnelsen:

”Vi er begejstrede over at have Ian med ombord. Med Ian får ESVAGT UK en veteran fra branchen, som vil understøtte vores fortsatte indsats med at engagere og forstå vores kunder. På denne måde sikrer vi, at vi tilbyder de bedste løsninger samt udbreder ESVAGT’s tilstedeværelse i Storbritannien”, fortæller Søren Karas. 

Om ESVAGT

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs og servicerer både olie & gas samt offshore vindindustrien. 

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Vi servicerer havvindmølleparker med en flåde af dedikerede Service Operations Vessels (SOV), et koncept som ESVAGT var de første til at introducere i 2010. Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore.