Få vores nyheder på mail

ESVAGT vil udvikle nye forretningsområder

Pressemeddelelse   •   Jul 02, 2019 08:30 CEST

“Det er i høj grad forretningsudvikling sammen med kunderne. Vi tror på, at vi kan optimere værdikæden betydeligt”.

ESVAGT vil udbygge serviceporteføljen med nye forretningsområder og partnerskaber.

ESVAGT fortsætter med at udbygge viften af serviceopgaver til kunderne, og med ansættelsen af Flemming Hjorth i rollen som Head of Business Development, New Services, koncentreres forretningsudviklingen yderligere.

“Når vi udbygger de services, vi kan levere, styrker vi relationen med kunden og hjælper med at optimere værdikæden til gensidig gavn”, siger Søren Karas, CCO i ESVAGT:

“Vi har de senere år føjet nye services til med god succes – ofte i samarbejde med kunderne eller andre interessenter. Vi ser et fortsat behov i vores industrier for innovation, og nu koncentreres og styrkes den indsats med en dedikeret forretningsudvikler. Jeg forventer, at det vil udvide paletten og sikre endnu tættere kundesamarbejde”, siger han.

Potentiale til mere

Flemming Hjorth vil i rollen som Head of Business Development, New Services være med til at afdække behov og udvikle viften af services. Han skal styrke den strategiske forretningsudvikling og udvikle nye servicekoncepter til ESVAGT’s eksisterende og nye kunder:

“ESVAGT har en stærk tradition for konstant fornyelse og udvikling i tæt dialog med kundernes behov og efterspørgsel, og der er potentiale til at udvikle det yderligere. Vi skal sikre, at kunderne får mest mulig værdi ud af at vælge ESVAGT, blandt andet ved at udbygge og udvikle de serviceopgaver, vores skibe kan tilbyde”, siger Flemming Hjorth.

Med erfaringer fra A2Sea, Ørsted og C-Bed, hvor han har arbejdet med forretningsudvikling, tiltræder han nu i ESVAGT og ser mange muligheder for at udvikle på de løsninger, som ESVAGT allerede tilbyder:

“Der er et stort potentiale i at udvikle charteren og benytte skibet til flere opgaver. Det kan eksempelvis være inspektioner af turbiner og vinger, droneinspektioner på ubemandede satellitter, eller ROV-undersøgelser af kabler og rør. Vi skal udnytte vores tilstedeværelse i vindparkerne og på oliefelterne endnu bedre. Fleksibilitet og timing er nøgleord for de fleste, og det kan vi i høj grad levere", siger Flemming Hjorth.

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs og servicerer både olie & gas samt offshore vindindustrien. 

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Vi servicerer havvindmølleparker med en flåde af dedikerede Service Operations Vessels (SOV), et koncept som ESVAGT var de første til at introducere i 2010. Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore.