Få vores nyheder på mail

ESVAGT’s første langtidskontrakt i UK forlænges igen

Pressemeddelelse   •   Jun 17, 2019 09:05 CEST

‘Esvagt Observer’ fortsætter på Beryl-feltet i minimum 4 yderligere år.

Apache North Sea har forlænget kontrakten med standby-skibet ‘Esvagt Observer’, som har serviceret Beryl-feltet godt 335 kilometer nordøst for Aberdeen siden 2004. Kontraktforlængelsen gælder for fire år med option på yderligere fire år.

‘Esvagt Observer’ var i 2004 det første ESVAGT-skib, som blev sluttet på en langvarig kontrakt i engelsk sektor. I dag har ESVAGT 19 skibe på det britiske marked.

“ESVAGT har etableret sig som en førende udbyder af services inden for sikkerhed og support til søs på det strategisk vigtige UK-marked", siger Jens Bagger, Head of Chartering i ESVAGT:

”Udover standby cover ved Beryl-feltet yder 'Esvagt Observer’ tanker assist og vedligehold af single point mooring-udstyr.Vi glæder os til at udbygge den gode relation med Apache”.

Om ESVAGT

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs og servicerer både olie & gas samt offshore vindindustrien. 

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Vi servicerer havvindmølleparker med en flåde af dedikerede Service Operations Vessels (SOV), et koncept som ESVAGT var de første til at introducere i 2010. Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore.