Få vores nyheder på mail

ESVAGTs nye mand i UK

Pressemeddelelse   •   Jan 21, 2016 14:17 CET

Nigel K. Taylor skal stå i spidsen for ESVAGTs kontor i Dock Gate House i Aberdeen.

Det er en erfaren mand, som ESVAGT har udnævnt som Regional Manager UK per 1. december 2015. Nigel K. Taylor medbringer omfattende erfaringer fra et arbejdsliv ved og på Nordsøen med kompetencer inden for drilling, FPSO samt supply- og standby-duties.

Han har arbejdet i offshore-industrien siden 1982 for virksomheder som eksempelvis Viking Supply Ships, Maersk Contractors UK, joint venturet North Sea Production Company og Elf Enterprise Caledonia.

Før karrieren i offshore olie- og gasindustrien har Nigel K. Taylor arbejdet 20 år som skibsfører – et karriereforløb, han deler med mange andre ESVAGT-kolleger.

Han ser frem til at bidrage med at udvikle ESVAGT i sin hjemby, Aberdeen:

- Mit mål er at se ESVAGT vokse i ERRV-markedet og spille en mere aktiv rolle i området for vind- og vedvarende energi. ESVAGT er en respekteret virksomhed med et godt omdømme. Jeg har set en del ERRV-operatører, og der er ingen tvivl om, at ESVAGT er den mest professionelle og veldrevne af dem alle. Vi har et kvalitetsprodukt, som gerne skal give os en fordel i et vanskeligt marked. Det er en udfordring, jeg ser frem til, siger Nigel K. Taylor.

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.