Få vores nyheder på mail

ESVAGTs unikke SOV-koncept præsenteres på Offshore Wind Energy 2017

Pressemeddelelse   •   Jun 07, 2017 14:05 CEST

ESVAGT demonstrerer sit markedsledende SOV-koncept på OWE2017 i London

ESVAGT’s unikke og markedsledende SOV servicekoncept er det store trækplaster på stand nummer N-J40 på Offshore Wind Energy 2017 i London.

“Med SOV-konceptet har ESVAGT I partnerskab med branchens førende spillere udviklet et banebrydende og innovativt koncept til servicering af offshore vindmølleparker langt fra land. Det har været med til at forny og forandre industrien”, siger Søren Karas, Chief Commercial Officer i ESVAGT:

“Vi ser meget frem til at præsentere konceptet på OWE2017 og demonstrere en kosteffektiv, sikker og effektiv operation af havmølleparker”, siger han.

Om ESVAGT

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), hvor kundens teknikere er indkvarteret. Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder.. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore.