Få vores nyheder på mail

Festlig dåb af 'Esvagt Njord'

Pressemeddelelse   •   Sep 11, 2016 14:49 CEST

Gudmor Hedda Felin (Statoil UK) sammen med Kristian Ole Jakobsen (COO ESVAGT), Rune Rønvik (Statoil UK Wind) og besætningen på 'Esvagt Njord'

ESVAGTs seneste SOV, ’Esvagt Njord’ blev både døbt og grundigt besøgt under Great Yarmouth Maritime Festival.

Med sine 84 meter og karakteristiske farve var ESVAGTs seneste SOV-nybygning ikke til at komme uden om, da skibet lod sig døbe i forbindelse med indvielsen af Statoil UK Wind Energy Centre i Great Yarmouth.

Gudmor Hedda Felin; Managing Director i Statoil Production UK, døbte skibet ’Esvagt Njord’, og efter dåb og rundvisning af inviterede gæster åbnede skibet også for det bredere publikum.

Dåben fandt nemlig sted under Great Yarmouth Maritime Festival den 9. september, og rigtig mange festivalgæster havde lyst til at se nærmere på ’Esvagt Njord’ og opleve ESVAGTs SOV-koncept på tætteste hold.

- Vi fik en virkelig varm modtagelse i Great Yarmouth, både af kunder og samarbejdspartnere og af gæster ved festivalen generelt. Vores besætning leverede en kæmpe indsats med at vise skibet frem og forklare om SOV-skibstypen til rigtig mange gæster, siger Ole Ditlev Nielsen, Chief Commercial & Safety Officer i ESVAGT.

Flere end 1.000 gæster løste billet til en rundvisning på ’Esvagt Njord’, som måtte melde alt udsolgt allerede på første dag:

- Interessen for vores koncept er stort i området, hvor offshore vind er i vækst. Vores tilstedeværelse tilfører et nyt koncept til det udbud, der er i forvejen, og vi tror på, at det kan være med til at præge udviklingen, siger Ole Ditlev Nielsen.

ESVAGT var sponsor for Great Yarmouth Maritime Festival, og entreen på 5£ for en rundvisning på ’Esvagt Njord’ gik ubeskåret til festivalen.

’Esvagt Njord’ fyldte godt i billedet på Great Yarmouth Maritime Festival. Under festvalen udførte en lokal kunstner et maleri af ’Esvagt Njord’ for fuld skumsprøjt – et billede, som festivalen efterfølgende skænkede ’Esvagt Njord’ som tak for ESVAGTs sponsorering af Great Yarmouth Maritime Festival.

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.