Få vores nyheder på mail

Flere skal løftes på FRB-kompetencer

Pressemeddelelse   •   Nov 24, 2017 09:59 CET

”Det er helt essentielt for ESVAGT, at vi fastholder vores forspring i at sejle Fast Rescue Boats (FRB). Det vil et team af nyudnævnte FRB-assessorer bidrage stærkt til”, siger Steffen Rudbech Nielsen, Head of Ship Management Operation

ESVAGT investerer massivt i at styrke og videreudvikle medarbejdernes kompetencer i Fast Rescue Boat (FRB) sejlads.

Efter at have kortlagt og vurderet hver enkelt medarbejders kompetencer i bådsejlads, investerer ESVAGT kraftigt i en yderligere udbygning af kompetencerne:

”Det er helt essentielt i ESVAGT, at vi konstant udvikler vores FRB-kompetencer”, siger Steffen Rudbech Nielsen, Head of Ship Management, Operation:

”ESVAGT er bygget på, at vi kan noget, de andre ikke kan – og det har i høj grad noget at gøre med vores kompetenceniveau og konstante træning i at sejle FRB at gøre. Det er en konkurrencefordel, vi ønsker at fastholde og udbygge,”, siger han.

Et team af dedikerede FRB-assessorer skal arbejde fuldtid med at få løftet kollegernes FRB-kompetencer ude på skibene – foreløbigt i en 6 måneders periode. Allerede nu har assessorerne besøgt 10 skibe, hvilket har givet et kompetenceløft på indtil videre 20 kolleger:

”Alle skibsassistenter i ESVAGT skal kunne sejle FRB og sejle godt. Det investerer vi kraftigt i nu”, siger Steffen Rudbech Nielsen.

Om ESVAGT

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), hvor kundens teknikere er indkvarteret. Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore.