Få vores nyheder på mail

Flot anerkendelse af 'Esvagt Dana'

Pressemeddelelse   •   Sep 18, 2020 12:33 CEST

”Vi er stolte af nomineringen. Barentshavet er altid barskt vejr og vanskelige betingelser, men med ESVAGT’s stærke sikkerhedskultur og unikke bådkompetencer blev det håndteret uden en eneste hændelse. Det er dejligt at blive anerkendt for.”

ESVAGT var sammen med norske SubseaPartner nomineret til ’Årets Sikkerhedspris’ for upåklagelig dykkeroperation i Barentshavet.

ESVAGT har sammen med de norske dykkerspecialister SubseaPartner fået stor anerkendelse for en sikker og upåklagelig operation i Barentshavet.

Begge virksomheder var sammen nomineret til Vår Energis CEO Safety Award, en årlig sikkerhedspris til anerkendelse af den ekstraordinære sikkerhedspræstation, i år med fokus på temaet ’Sikker – Stærk – Tydelig’.

Hæderen kommer på baggrund af operationer på Goliat-platformen i Barentshavet, hvor ’Esvagt Dana’ leverede dive support til 40 dykkere ombord. En opgave, som kræver stort sikkerhedsfokus og kompetent sømandskab, da operationen finder sted inde i Goliats safety zone. Vår Energi nominerede ESVAGT og SubseaPartner for at anerkende ’indsatsen og resultaterne gennem dykkerkampagnen’.

Under de 43 døgn, opgaven varede, blev der blandt andet gennemført flere end 2.000 FRB-david-operationer og tæt på 2.000 personoverførsler. Der var hverken personskade eller near miss, og operationen har ydermere været særdeles effektiv og besparende for kunden.

”Vi er stolte af nomineringen. Barentshavet er altid barskt vejr og vanskelige betingelser, men med ESVAGTs stærke sikkerhedskultur og unikke bådkompetencer blev det håndteret uden en eneste hændelse. Det er dejligt at blive anerkendt for”, siger Jann Bach, skibets kaptajn.

FAKTA:

ESVAGT modtog i 2016 Eni Norges Safety Award for en redningsaktion ved Scarabeo 8-semi-sub’en, da besætningen fra ’Esvagt Aurora’ lykkedes med at redde en skotsk ingeniør op af vandet en mørk nat i februar. Eni Norge hedder i dag Vår Energi.

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs og servicerer både olie & gas samt offshore vindindustrien. 

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Vi servicerer havvindmølleparker med en flåde af dedikerede Service Operations Vessels (SOV), et koncept som ESVAGT var de første til at introducere i 2010. Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 offshore skibe, og rederiet har cirka 1000 medarbejdere on- og offshore.