Få vores nyheder på mail

”Gruppe 3-skibenes besætning er eftertragtet”

Pressemeddelelse   •   Apr 10, 2018 11:49 CEST

Michael Bysted, læser til sætteskipper, tidligere gruppe 3-skibet ’Esvagt Echo’.

”Der er en masse håndværk og sømandskab, som man får med, når man sejler gruppe 3-skibene. Der er ikke dynamisk positionering og den slags; hvis du vil ligge stille, så må du selv ha’ fat i roret. Det er ikke så fancy i de små – og det er en kæmpestor kvalitet. Man lærer faget fra grunden”.

”Gruppe 3-skibene har mange og meget forskellige gøremål. Skibene ligger som regel på dansk sektor, hvor man har langt flere opgaver som stand by-skib, end man eksempelvis har på norsk sektor. Man prøver kræfter med meget forskelligt, hvilket er lærerigt og udviklende”.

”Når man har gjort tjeneste i gruppe 3-skibene, så er man eftertragtet! De andre besætninger i rederiet ved godt, at man på gruppe 3-skibene har lært en masse, prøvet mange opgaver og bestilt noget i hverdagen. Og så kender man værdien af at være en god kollega, Det er man nødt til, når der er så lidt plads og så få kolleger om opgaverne, som der er på de små skibe”. 

Om ESVAGT

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), hvor kundens teknikere er indkvarteret. Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore.