Få vores nyheder på mail

Her lærer man at sejle FRB...!

Pressemeddelelse   •   Feb 21, 2018 12:54 CET

Michael Greve, befaren skibsassistent, tidligere på gruppe 3-skibene ’Esvagt Preventer’ og ’Esvagt Charlie’, i dag på SOV'en ’Esvagt Faraday’ (foto: Ursula Rechnagel Taylor, Søfart)

”Et af de store plusser ved at sejle gruppe 3-skibe er den erfaring, man får i at sejle Fast Rescue Boats (FRB). På ’Esvagt Charlie’ servicerede vi eksempelvis ubemandede platforme i Nordsøen, hvor der ofte er nogle lange dage med mange teknikeroverførsler. Den slags opgaver er der mange gruppe 3-skibe, som har. Det lærer man altså at sejle FRB af! Der er knald på, og man er hele tiden på vandet og i gang”.

”En anden gevinst ved gruppe 3-skibene er, at de er små. Det gør meget godt for sammenholdet; man er simpelthen nødt til at få en hverdag til at fungere. Det bidrager til en stærk ansvarsfølelse og forståelse for, at man er nødt til at samarbejde og give sit bidrag til hele holdet”.

”De små skibe er synlige i rederiets DNA. Der er meget god kultur og ansvarlighed, som kommer af at arbejde tæt sammen i en lille besætning. Arbejdet er med til at få ånden og værdierne ind under huden, og jeg synes, alle kolleger burde have en periode på gruppe 3-skibene som en del af deres oplæring i ESVAGT. Man lærer faget grundigt, hvorfra man kan tage sine kompetencer med ud i andre dele af flåden”. 

Om ESVAGT

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), hvor kundens teknikere er indkvarteret. Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore.