Få vores nyheder på mail

Hjemmeside og præsentationsvideo opdateret

Pressemeddelelse   •   Nov 06, 2013 09:56 CET

The electronic face of the shipping company has been updated and upgraded.

Rederiets elektroniske ansigt udadtil er opdateret og opgraderet.

ESVAGTs hjemmeside har været i dok til en større opdatering. Nu er den tilpasset rederiets øvrige grafiske profil omkring layout og udtryk, og samtidig er der opgraderet ny funktionalitet og nye features.

- Man kan blandt andet følge vores flåde helt præcist og se på et livekort, hvor skibene befinder sig, siger Anette Sørensen, management assistant i ESVAGT.

Der er også en udvidet medarbejderdel og rekrutteringsenhed. Samtidig er der et link til rederiets nye præsentationsvideo, som fortæller om virksomhedens arbejde og kultur. Store dele af filmen er optaget på ’Esvagt Celeste’.

- Vi har valgt at fokusere filmen på medarbejderne til søs, fordi det er det sømandskab, der er vores styrke og største kompetence, siger Anette Sørensen.

 

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.