Få vores nyheder på mail

Holdfølelsen er udtalt i ESVAGT

Pressemeddelelse   •   Apr 17, 2019 09:00 CEST

'Vi arbejder i et kendt rederi, vi redder menneskeliv. Det giver mening at gå på arbejde', siger Martin Ørbæk Nielsen, Senior Strategic Procurement Manager i ESVAGT.

Mine første 100 dage – Martin Ørbæk Nielsen, Senior Strategic Procurement Manager

“Jeg var stolt fra første dag, jeg trådte ind i ESVAGT. Og jeg fornemmer, at der er mange kolleger, der har det på samme måde: Vi arbejder i et kendt rederi, vi redder menneskeliv. Det giver mening at gå på arbejde. Man kan mærke, at det er noget, der betyder noget for folk. Spørger man kolleger om deres arbejde, så kan de næsten ikke stoppe igen”!

“De første måneder havde jeg nogle solide stakke af leverandøraftaler med udløb ved årsskiftet. Det var en bundet opgave, og med rigtig mange leverandører har vi mange aftaler, der løbende skal gennemgås. Jeg skal forhandle de mest gunstige vilkår ved leverandørerne og samtidig sikre, at det også er de mest hensigtsmæssige resultater for de kolleger, der skal arbejde med kontrakten. Det nytter ikke noget, at jeg optimerer på prisen, hvis det fører til ulemper for kollegerne. Så jeg er meget afhængig af at være en del af holdet for at kunne yde et bidrag. Man er rigtig god til at sikre, at man som ny kollega føler sig velkommen og en del af ESVAGT. Holdfølelsen er udtalt – se blot på, hvordan vi sidder i kantinen. Man fylder bordene op, som man dukker op – det er ikke afdelingerne, der sidder sammen og taler om de samme ting”.

“ESVAGT er en helt ny branche for mig, og der har været - og er fortsat – meget at lære. Der er også et potentiale i at forbedre de vilkår, vi har. Rederiet har haft fokus på cost reduction og optimering af vilkår, og det spor vil jeg fortsat følge”.

Om ESVAGT

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs og servicerer både olie & gas samt offshore vindindustrien. 

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Vi servicerer havvindmølleparker med en flåde af dedikerede Service Operations Vessels (SOV), et koncept som ESVAGT var de første til at introducere i 2010. Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore.