Få vores nyheder på mail

Hvad gør ESVAGT til en god arbejdsplads?

Pressemeddelelse   •   Feb 01, 2016 15:52 CET

Kommentarer som følge af medarbejder Engagement Survey

Michael Bysted, skibsfører på ’Esvagt Echo’:

”Først og fremmest har vi en fantastisk tryg arbejdsplads. Der er meget fokus på sikkerhed, både for den enkelte og i det arbejde, vi udfører som hold. Der er også stor jobsikkerhed, og man kan regne med det, der bliver aftalt. ESVAGT er også en arbejdsplads, hvor man faktisk kan planlægge efter sin fritid og sin arbejdstid. Jeg kommer fra fiskeriet, hvor der var stor usikkerhed om det meste.

Sammenholdet og den gode omgangstone betyder meget. Det er som at komme hjem, når man kommer ud – vi kender hinanden og fungerer rigtig godt sammen, og vi er også i dialog, når vi har fri. Det betyder meget for arbejdsglæden, at der er en god kultur og et godt sammenhold mellem kollegerne. Det er der i ESVAGT”.

”En survey er et godt arbejdsredskab til at finde ud af, hvad der sker i skibet. Vi har en god kultur og taler godt sammen, men det er jo ikke altid, man har lyst til at skælde ud. Her kan man give en god, ærlig og ligefrem melding. Jeg fik eksempelvis at vide, at jeg ikke var god nok til at give feedback, og det vil jeg arbejde med og gøre noget ved”.

Hans Richard Pedersen, Fleet Personnel Manager:

”Det fællesskab og den medindflydelse, som er kendetegnende for ESVAGT, ser man ikke mange andre steder. Stemningen fra dengang, ESVAGT var en mindre virksomhed, er intakt i dag. ESVAGT er det, vi gør det til. Vi kan bidrage alt det, vi vil, og man kan udfolde sig og præge sin hverdag på mange måder. Vi er gode til at se muligheder, og vi er gode til at finde løsninger – det betyder også, at vi er gode til at give hinanden plads til at få indflydelse på, hvordan vi løser opgaverne”.

”Som leder kan jeg bruge engagement survey til at få et øjebliksbillede af, hvordan mine kolleger har det, og som pejlemærker for den indsats, der skal være fremover. Et af mine fokusområder bliver eksempelvis at få afstemt forventningerne mellem de forskellige teams bedre”.

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.