Få vores nyheder på mail

Hver afdeling og hvert skib skal være et flagskib

Pressemeddelelse   •   Jan 27, 2016 14:35 CET

Projekterne ’Ambitions by Function’ og ’Ambitions by Vessel’ blev i hhv. 2014 og 2015 introduceret for at bidrage til, at alle afdelinger i rederiet satte sig mål for arbejdet.

Målet gælder både på den korte og den længere bane – og man må gerne sætte barren højt:

- Det er vigtigt, at vi alle deler vores ambitioner for skibet og den enkelte afdeling. Det er ikke sikkert, man kan nå sit mål i år eller næste år – men et fælles mål og en beskrevet ambition giver et sigte for det daglige arbejde, som bidrager til, at vi alle bliver bedre, siger adm. direktør Søren Nørgaard Thomsen:

- Det er tydeligt for os, at de skibe, hvor ledelsen og besætningen har drøftet ambitioner med skibet, leverer mere på flere niveauer: Der er større arbejdsglæde, der er bedre drift og vedligehold, bedre performance på sikkerhed og en stærkere kommunikation i overleveringen mellem de to besætninger, siger han.

Arbejdet med at formulere ambitioner og tilhørende handlingsplaner for både skibe og afdelinger skal sikre, at alle afdelinger på land og skibe i flåden bidrager til at trække rederiet i den samme retning og styrker ESVAGT Standard.

- Hver afdeling og hvert skib skal have ambitioner om at være den ypperste i ESVAGT; et flagskib. Den ambition vil drive os frem på såvel skib som afdeling og samlet som rederi, siger Søren Nørgaard Thomsen.

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.