Få vores nyheder på mail

Kontrakt genvundet til ”Esvagt Caroline”

Pressemeddelelse   •   Mar 11, 2014 16:11 CET

”Esvagt Caroline” fortsætter på kontrakt med Statoil i norsk sektor.

Siden hun blev bygget i 2008 har ”Esvagt Caroline” været chartret ind af Statoil på Snorrefeltet i norsk sektor, og det har hun åbenbart gjort godt – kontrakten er netop genvundet for en ny 2-årig periode.

- Charteren er vundet i en ny udbudsrunde, og vi skal de næste to år plus option på yderligere et år levere standby og firefighting, siger Ib Hansen, Head of Commercial i ESVAGT

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.