Få vores nyheder på mail

Lægetjek og fitnesskonkurrence – ESVAGT holder sig i form

Pressemeddelelse   •   Aug 17, 2014 14:51 CEST

ESVAGT knokler for at holde sig i form. ’Esvagt Capri’ er i spidsen for fitnesskonkurrence.

ESVAGTs løbende fitnesskonkurrence, hvor motion omregnes til kilometer, træningstimer og point, har godt fat i medarbejderne. I løbet af de første 3 måneders konkurrence blev der motioneret næsten 100.000 km og leveret mere end 5.500 træningstimer.

- Det er superflot, og der bliver trampet nogle kilometer og trænet nogle timer, særligt på skibene, siger Nick Ørskov, Head of People & HR i ESVAGT.

Som et ekstra tiltag til dette års fitness konkurrence har ESVAGT etableret et samarbejde med læge Sanne Knutzen fra Offshore Medicalcenter.

- Vi vil gerne tilbyde alle vores medarbejdere et individualiseret helbredstjek ved en læge for at finde og forebygge sygdom, siger Nick Ørskov og understreger:

- Det er helt frivilligt, om man ønsker at gøre brug af tilbuddet, og det er 100 procent medarbejderen, der sætter dagsordenen for konsultationen. Sanne Knutzen kan eksempelvis også vejlede om metoder til rygestop, vægttab og træning, siger han.

Baggrunden for tiltaget er, at ESVAGT har et ønske om at være en virksomhed, hvor helbredstilstanden fortsat er god, og hvor man kan bibeholde det aktuelle lave sygefravær.

- Vi er meget bevidste om, at vores arbejde kræver, at man er fysisk og mentalt rustet til de potentielt krævende aktioner til søs. Vores søfolk skal kunne klare de lægelige krav til en søfartsattest i mange år, siger Nick Ørskov. 

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.