Få vores nyheder på mail

Logistikcenter taget i brug

Pressemeddelelse   •   Jun 03, 2015 13:14 CEST

Med de nye lagerfaciliteter er i øvrigt også kommet et aflåst rum – en halv kvadratmeter – til opbevaring af forsyninger af skibenes pyroteknik.

ESVAGT har fået en markant opgradering af lager og logistikfaciliteter.

- Vi har fået meget mere plads, og det gør en langt bedre indretning mulig.

Sådan siger Carsten Larsen, Supply Chain Manager i ESVAGT, om de godt 600 kvadratmeter lager og logistikfaciliteter på Vestre Dokkaj 1, som rederiet har købt til og nyindrettet.

Opgraderingen betyder en fordobling i antallet af pallepladser, og dem er der brug for:

- Væksten i rederiet har været stor, og det har været synligt på lageret. Hvert skib er sin egen husholdning, og lageret er det sted, vi modtager, opbevarer og afsender alt fra reservedele til printerpatroner og toiletpapir. Vi var nødt til at udvide for at få plads til det hele, siger han.

Det nye lager har brandsikret kemirum og udmærker sig desuden miljømæssigt ved at have sluser på portene, så indlevering til lageret ikke lukker al varmen ud.

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.