Få vores nyheder på mail

’Man føler sig værdsat!’

Pressemeddelelse   •   Jun 03, 2015 15:36 CEST

Opdateringen af ’Esvagt Bravo’ gavner humør og arbejdsglæde.

Peter Vie er kaptajn på ESVAGTs ældste skib, det 52-årige ’Esvagt Bravo’. Han er rigtig glad for at have fået en opdateret og mere moderne arbejdsplads med ombygningen af ’Esvagt Bravo’.

- Det er et godt skib, der aldrig har fejlet noget, men det var jo lidt mørkt og gammeldags. Nu, hvor det er lysnet, kan man rigtig se, hvor stor forskel, det gør, siger han.

Peter Vie er, i lighed med en stor del af besætningen på skibet, tidligere fiskere, og er derfor vant til at arbejde på et mindre skib og under trange forhold.

- Den del har vi det fint med, det er kun hyggeligt. Men det er vigtigt, at det også ser godt ud. Det er vores hjem – sådan behandler vi det i hvert fald. Så vil man også gerne have, det ser fint ud, siger han, som for en del år siden fik lov at male sit eget lukaf, fordi han trængte til mere lys.

Ifølge Peter Vie er den største forbedring tilbygningen af et par kvadratmeter til dragtrum. Det har frigivet plads andre steder og bidraget til at optimere indretningen. Og slingrekølen, som øger komforten, er genial: ’Den har gjort et godt skib 200 procent bedre’.

Samlet set er den generelle opfriskning af skibet bare et stort plus, siger han:

- Det betyder meget for humøret, at her er flot. Man føler sig også værdsat, synes jeg. Vi har en ejer, som strækker sig langt for, at vi skal føle os godt tilpas. Det bliver man glad for, siger Peter Vie.

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.