Få vores nyheder på mail

MARTEC på besøg hos ESVAGT

Pressemeddelelse   •   Maj 24, 2019 08:30 CEST

Et af stoppene under rundvisningen for de 46 studerende fra MARTEC var ESVAGT's suits-afdeling.

I begyndelsen af maj var 46 elever fra søfartsskolen MARTEC på rederibesøg hos ESVAGT.

Besøget bød på en rundvisning på ‘Esvagt Innovator’, et besøg i workshop- og i suits-afdelingerne, inden der var et oplæg om ESVAGT på kontoret og endnu et skibsbesøg – denne gang på ‘Esvagt Celeste’.

På ‘Esvagt Innovator’ fortalte overstyrmand Laura om hverdagen på skibet og de mange forskellige arbejdsopgaver, som ‘Esvagt Innovator’ løser for Hess på Syd Arne-feltet. Eleverne var meget imponerede over skibenes stand og ikke mindst den gejst og positive stemning, de blev mødt af ombord på skibene.

Det slog også igennem i form af ansøgninger, som begyndte at rulle ind i ESVAGT’s ansøgerdatabase kort efter, at eleverne var vendt hjem! Vi har fået ansøgninger fra en blanding af ubefarne, faglært befarne og HF Søfart, og allerede under besøget var der flere af eleverne, som tydeligt indikerede, at de håbede på at være imellem dem, som blev kaldt til samtale med os på MARTEC i denne uge.

Om ESVAGT

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs og servicerer både olie & gas samt offshore vindindustrien. 

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Vi servicerer havvindmølleparker med en flåde af dedikerede Service Operations Vessels (SOV), et koncept som ESVAGT var de første til at introducere i 2010. Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore.