Få vores nyheder på mail

Norsk hæder til ESVAGT

Pressemeddelelse   •   Sep 22, 2014 11:48 CEST

250 deltagere i den 6. årlige ’Beredskapskonference’ i Tromsø kunne alle klappe af Ole Ditlev Nielsen, Chief Commercial & Safety Officer i ESVAGT, som var en stolt og glad modtager af ’Beredskapsprisen’ på rederiets vegne.

ESVAGT er det første, udenlandske rederi, der modtager den prestigefyldte ’Beredskapsprisen’. ESVAGTs høje niveau bag hæder.

”Selskabet har i mange år været blandt de fremmeste udi operativ redningskapacitet under ekstreme vejrforhold og har ved en række aktioner demonstreret højt niveau på mandskab og udstyr ved at gennemføre succesfulde redningsoperationer under svære og krævende vejrforhold”.

Sådan begrundede komiteen bag ’Beredskapsprisen’ valget af ESVAGT som årets prismodtager, da der i juni blev afviklet beredskabskonference i Tromsø.

’Beredskapsprisen’ regnes i branchen som en særdeles prestigiøs pris og blandt det fineste, man kan håbe på i norsk offshore. Den overrækkes på en konference, som Fagforbundet Industri og Energi sammen med Norsk Olje og Gass står bag, og hvor hele 250 repræsentanter fra alle brancher relateret til norsk offshore deltager.

De kunne alle give ESVAGT et bifald, da rederiet fik prisen og flere pæne ord:

”Modtageren af ’Beredskapsprisen’ har haft beredskabstjeneste i fokus fra begyndelsen. Selskabets kerneværdier har hele tiden været de samme, hvor kontinuerlig forbedring, proaktivitet, ærlighed og motivation står centralt”, hed det blandt andet.

Værdsættes

Adm. direktør Søren Nørgaard Thomsen er meget glad for prisen og tillægger den stor betydning:

- Prisen er en stor anerkendelse for det arbejde, ESVAGT står for. Ikke bare i dag, men i høj grad i hele selskabets levetid siden etableringen i 1981. Man ved og værdsætter i Norge, at vi har været med i nogle af de fremmeste redningsaktioner i Nordsøen, blandt andet ved kæntringen af ’West Gamma’, hvor ESVAGT reddede de 46 ombordværende, siger Søren Nørgaard Thomsen.

- Prisen er et tegn på, at man stadig regner os blandt de bedste og værdsætter vores måde at arbejde på. At modtage sådan en pris på norsk sokkelområde er en meget stor anerkendelse. Det er et område, der er kendt for at stille højere krav til sikkerhed, kvalitet og innovation – og det er samtidig det arbejdsområde, der målt på antal skibe og omsætning er vores største. Det er et krævende område at præstere i, men det gør vi. Derfor er vi meget glade for at modtage ’Beredskapsprisen’, endda som den første udenlandske operatør, siger han.

Fakta

ESVAGT kommer i flot selskab som modtager af ’Beredskapsprisen’. Tidligere modtagere er:

- Statoil

- Petroleumstilsynet

- Eni

- Conrad Mohr

- Redningsselskapet

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.