Få vores nyheder på mail

Nybyggeri godt på vej

Pressemeddelelse   •   Apr 15, 2014 16:43 CEST

ESVAGTs nye kontorbygning ved Dokhavnen klar til indflytning i sommeren 2014.

ESVAGTs første landfaste nybygning skrider planmæssigt frem.

Domicilet på Dokhavnen, som skal afløse rederiets nuværende hovedsæde på Adgangsvejen, markerede ”halvvejs nået” med et rejsegilde torsdag den 6. februar, og både tidsplan og budget ser ud til at følge planerne, så man kan flytte ind sommeren 2014.

- Vinteren har været sparsom med frost men til gengæld budt på megen regn og blæst. Det har ikke været lige sjovt at arbejde i, men håndværkerne skal have ros for at knokle på, siger Bjarne Poulsen, Chief Financiel Officer i ESVAGT.

Når byggeriet står klar, vil der være plads til cirka 60 medarbejdere, som servicerer virksomhedens cirka 750 søfolk.

Første ’beboer’ i domicilet har allerede været forbi - en kras dame ved navn Bodil:

- Stormen Bodil medførte en meget høj vandstand, og det gav os da syn for, at vores højvandssystem virker, siger Bjarne Poulsen.

Fakta

Domicilet bliver på knap 2.000 kvadratmeter. Hertil kommer værksted og lagerbygningerne ved Dokhavnen på yderligere 2.200 kvadratmeter

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.