Få vores nyheder på mail

Nye kontrakter øger medarbejderskaren hos ESVAGT

Pressemeddelelse   •   Jan 31, 2018 11:34 CET

Nye medarbejdere hos ESVAGT bliver godt klædt på til jobbet med et 11-dages introkursus inden første udmønstring.

ESVAGT forventer at få mere travlt i 2018. Det kræver flere kolleger.

ESVAGT er i fuld gang med at forberede sig på et øget aktivitetsniveau i 2018.

”Vi efteruddanner besætningen til opgaverne og er meget aktive i markedet for at finde nye kolleger til den øgede aktivitet, der kommer”, siger Nick Vejlgaard Ørskov, Head of People/HR.

ESVAGT’s rekrutteringsplan skal sikre et løbende optag af nye kolleger for at imødegå nye kontrakter i primært norsk og britisk sektor. ESVAGT er det danske rederi, der uddanner suverænt flest ubefarne, og det er håbet, at man kan finde mange nye kolleger ad den vej:

”Vi har over halvdelen af de uddannelsespladser, der er for ubefarne i Danmark, og vi er i dialog med skolerne og skoleskibene løbende for at sikre en fortsat tilgang”, siger Nick Vejlgaard Ørskov:

”Vi forventer at vinde flere kontrakter, end vi aktuelt kan skaffe dansk besætning til. Vi støvsuger markedet for dygtige danske søfolk i øjeblikket. Er det ikke nok til at få alle ledige positioner besat, så lejer vi kompetente, udenlandske kolleger ind. Vi skal løse opgaverne, og hverken rederi eller besætning er tjent med, at vi må holde et skib og fem danske søfolk i havn, fordi vi ikke kan finde et sjette eller syvende besætningsmedlem med dansk pas”, siger han. 

FAKTA:

En stor del af de øgede aktiviteter ventes at komme i britisk sektor. Derfor er en række medarbejdere i gang med at blive opdateret på kurser, så man lever op til sektorkravene.

Om ESVAGT

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), hvor kundens teknikere er indkvarteret. Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore.