Få vores nyheder på mail

Nye kontrakter sender ESVAGT på jagt efter 50 søfolk

Pressemeddelelse   •   Sep 01, 2021 08:30 CEST

Nye langtidskontrakter med TotalEnergies på syv skibe til Nordsøen har givet travlhed i ESVAGTs HR-afdeling.

Nye kontrakter på Nordsøen får ESVAGT til at rekruttere massivt. Fremstød i Danmark og Færøerne har givet gode kontakter.

Nye langtidskontrakter med TotalEnergies på syv skibe til Nordsøen har givet travlhed i ESVAGTs HR-afdeling.

Kontrakterne betyder, at der er brug for omkring 50 nye sejlende kolleger i rederiet; en udvidelse af arbejdsstyrken på omkring otte procent.

”Det er en dejlig positiv problemstilling, at vi skal i markedet efter så mange nye kolleger”, siger Nick Vejlgaard Ørskov, Chief Human Resources Officer i ESVAGT:

”Vi har forberedt os grundigt undervejs i kontraktforhandlingen for at være sikre på, at vi ville være i stand til at mønstre, når ordren gik hjem. Vi har allerede gennemført rekrutteringsproces i Danmark og på Færøerne med gode resultater. Selv om der er god efterspørgsel på dygtige søfolk i øjeblikket, så kan vi mærke, at ESVAGT er en attraktiv arbejdsplads”, siger han.


Rekrutteringen gælder søfolk på alle niveauer, fra ubefarne til seniorofficerer.

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs og servicerer både offshore vindindustrien samt olie & gas-industrien. 

Vi servicerer havvindmølleparker med en flåde af dedikerede Service Operations Vessels (SOV), et koncept som ESVAGT var de første til at introducere i 2010. Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 offshore skibe, og rederiet har cirka 1100 medarbejdere offshore og onshore.