Få vores nyheder på mail

Nyt SOV til Statoil søsat i Polen.

Pressemeddelelse   •   Jun 16, 2016 12:16 CEST

HST-125 søsat i Gdansk

SOV-skibet til servicering af Statoil i Dudgeon Wind Farm i den engelske sektor er godt undervejs.

I slutningen af januar søsatte Nauta Shipyard i Gdansk ESVAGT’s seneste nybygning, som herefter skal på slæb til Havyard Ship Technology i Leirvik, hvor skibets videre udrustning og færdiggørelse finder sted.

Skibet skal arbejde ud fra ESVAGTs servicekoncept til havmøller og designet minder derfor meget om ’Esvagt Froude’ og ’Esvagt Faraday’.

Skibet skal leveres i september 2016.

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.