Få vores nyheder på mail

Øgede aktiviteter i UK

Pressemeddelelse   •   Nov 15, 2014 13:13 CET

ESVAGT rører på sig på det engelske marked, hvor flere skibe har vist kunderne, hvad rederiet kan.

ESVAGT er et dansk rederi med internationale ambitioner. Derfor har ESVAGT intensiveret sine aktiviteter på det britiske marked.

- Vi har haft rimelig aktivitet med en hel del korte og medium kontrakter for en række virksomheder på det britiske marked, og vi har fået vist, hvad vi kan, siger Ib Hansen, Head of Commercial i ESVAGT.

Virksomhederne Centrica, Shell, Petrofac, MPX, BG, Talisman, Total, Nexen og RWE har alle indgået kontrakter med enten ’Esvagt Capella’, ’Esvagt Sigma’ eller ’Esvagt Celina’, som alle har arbejdet på UK sektor det seneste stykke tid.

Målet er at få vist, hvordan ESVAGT arbejder, og at man er en kompetent virksomhed:

- Opgaverne i UK minder meget om dem, vi løser i den danske og norske del af Nordsøen. Men der er noget kultur til forskel. Man bruger f.eks. ikke skifteskibe i britisk sektor; i stedet bruger man afløserskibe. Vores metode, hvor vi bunkrer, skifter besætning og udfører vedligeholdsarbejde, mens vi er stand by, er de ikke vant til. Vi skal derfor både vise dem, at det kan lade sig gøre på anden vis – og samtidig tilpasse vores operationer til det, englænderne er mest vant til, siger Ib Hansen.

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.